Aanbod WILdIT_40plus

Ik creëer trajecten voor 40+ vrouwen en hun omgeving om te leren omgaan met de uitdagingen die vaak gepaard gaan met de hormonale veranderingen tijdens de peri-menopauze.

Mijn missie

Inzicht:

Ik wil via online én live ontmoetingsmomenten mensen meer kennis bijbrengen over wat er gebeurt in een vrouwenlichaam na 40 jaar.  Door hen te informeren over de laatste wetenschappelijke inzichten zullen vrouwen hun lijf en emoties beter begrijpen en kunnen ze beter in hun kracht gaan staan.

 

Intentie:

Ik wil mensen helpen om met meer focus op wat ze willen en wat hen energie geeft hun leven vorm te geven via technieken uit oplossingsgericht en inspirerend coachen.

 

Inspiratie:

Niet enkel theorieën en feiten, maar ook ook vanuit mijn ervaringen wil ik inspiratie overbrengen over leefstijlinterventies die bijdragen tot blijvende vitaliteit na 40 jaar.
 

Mijn visie

De overgang is geen diagnose, geen deficit, wel een levensfase die je kwetbsaar kan maken en dus de nodige aandacht vraagt, willen of niet. Met de juiste kennis over menopauze, kom je tot inzichten en inspiratie hoe je je leven kan vormgeven vanuit een focus op healthy habits en healthy ageing, meer dan dat je je bezorgd moeten voelen om uiterlijke veranderingen.

 

Of zoals Glennon Doyle poneert: “It should not require an act of feminism to know how your body works”

 

Eens je jezelf hebt versterkt met inzichten, waardoor je je lijf, emoties en gedragingen beter begrijpt, kan je doelgericht communiceren met je omgeving. Zo werk je aan positieve relaties met je omgeving, wat dan weer gezondheidsbevorderend en stressverlagend werkt.

Aanbod van

Keynotes en webinars

Walk&Talk workshops

Ronde Tafel gesprek i.s.m. Menokracht

Online courses

Voor HR- en zorgprofessionals:

 

  • Hoe een vrouwenbrein in verbouwing is tijdens de overgang,
    en jij als zorgprofessional een goede architect kan zijn die een vrouw er doorheen loodst.
  • Hoe kan je een vrouw in haar kracht zetten om effectief en verbindend te communiceren wanneer de overgang haar ont-kracht?
Deze keynote of webinar duurt 1,30 uur waarna er nog een 30-tal minuten tijd is voor vragen en uitwisseling.

Voor vrouwen:

 

  • Waarom de overgang geen afgang hoeft te zijn (maar je best wel goed geïnformeerd bent)
  • menopauze omdenken: de overgang als katalysator voor krachtige keuzes
Deze workshop duurt 3 uur en is een combinatie van informatiedeling, een associatie-wandeling en uitwisselingsmomenten.
Ik kom hiervoor naar een locatie op jouw vraag.
 
 
 

Voor vrouwelijke werknemers in een bedrijf of organisatie:

 

Tijdens het rondetafelgesprek krijgen de vrouwen de gelegenheid om te praten over de overgang, krijgen ze nog meer nuttige informatie, leren ze dat ze echt niet de enige zijn, ontstaat er begrip én kunnen ze stoom afblazen. Tevens kunnen ze aan de slag met hun eigen ‘overgang’ vraagstuk. Dit gesprek voeren we met maximaal 10 vrouwen in een intieme setting en we willen dat iedereen aandacht krijgt. 

Het gesprek duurt gemiddeld twee uur en we voeren het gesprek online via ZOOM of op locatie. 

In ontwikkeling:

  • Menopause unraveled for men who want to reconnect with their 40+ partner (English spoken)

 

  • Menopauze ontrafeld voor vrouwen die willen begrijpen en leren hoe ze de overgang met vertrouwen en vitaliteit kunnen doormaken (nederlands gesproken)

“Wat een leuke avond, echt fijn om zo vrouwen van verschillende leeftijden samen te brengen en te horen en leren van elkaar. Heel fijn dat er zo open en met veel humor werd gecommuniceerd. Ik ben blij dat ik er bij was en dat ik nu weet waar ik info kan vinden, het bundeltje zal ik zeker goed bewaren. Ik denk dat ik nu ook rustiger en met meer vertrouwen deze periode zal kunnen beginnen.”

Deelnemer van Walk&Talk workshop, januari 2021